Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ζήσε Μέχρι Τα 120 χρόνια σου!



Στή Σκωτία για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί χάπι για το οποίο όπως ισχρυρίζονται επιστήμονες θα μεγαλώσει τον μέσο όρο ζωής στα 120 χρόνια.


Ο Steve Πάρκινσον, ο Σκωτσέζος-γεννημένος πρόεδρος των αμερικάνικων φαρμακευτικών κολοσσών CereMedix, αποκάλυψε οτι το φάρμακο θα δοκιμαστεί εκεί(Σκωτία).
Οι δημιουργοί του λένε το φάρμακο θα επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης από την επισκευήκαι αποκατάσταση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.



Προς το παρόν, το μέσο προσδόκιμο ζωής στη Βρετανία είναι 75 ετών.
Το νέο χάπι περιέχει την πρωτείνη ependymin, που παράγεται από τον εγκέφαλο και διεγείρει το σώμα ώστε να δημιουργήσει τα δικά του αντιοξειδωτικά για να καταπολεμήσει την νόσο.

Αυτά βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά, και οι ερευνητές υποστηρίζουν το νέο χάπι έχει τοισοδύναμο αποτέλεσμα της κατανάλωσης των 13 κιλά φρούτων και λαχανικών κάθε μέρα.

Ο κ. Πάρκινσον, δήλωσε: «Ο καθένας πού θα πάρει αυτό το χάπι θα αισθάνεται καλύτερα και θα έχει πολύ περισσότερη ενέργεια.Αντί να γεμίζουμε τον ασθενή με χημικά,θα του παρέχουμε ένα φυσικό φάρμακο.
Τώρα μελέτες στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, θα δείξουν αν θα βοηθήσει και σε άτομα με πνευμονική νόσο.


Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Bill MacNee λέει ότι θα μπορούσε να έχει μια τεράστια επίδραση στη θεραπεία της νόσου του Alzheimer και τών εγκεφαλικών επεισοδίων
Είπε: "Αν δουλεύει, θα έχει πολλές εφαρμογές, όχι μόνο για τις παθήσεις των πνευμόνων, αλλά σε οποιαδήποτε άλλη ασθένεια κατά την οποία το οξειδωτικό στρες παίζει κάποιο ρόλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου